Forum www.piorawieczne.fora.pl Strona Główna www.piorawieczne.fora.pl
Pierwsze i największe forum o piórach wiecznych. Pióra wieczne forum, o piórach wiecznych. Pióra Parker, Waterman, Pelikan, Mont Blanc, Visconti. Pióra wieczne opinie. Jak napełnić pióro? Jakie pióro wieczne kupić? Pióro na prezent. Pióro dla dziecka.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Stipula Model T graphite

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.piorawieczne.fora.pl Strona Główna -> Recenzje piór
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mm34639
M


Dołączył: 31 Mar 2010
Posty: 213
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie 18:02, 16 Sty 2011    Temat postu: Stipula Model T graphite








stalówka powypadkowa Razz



[link widoczny dla zalogowanych]




ksztaltem przypomina sheaffera balance, a z tym białym czymś na klipsie tym bardziej

klips chyba też jest z tytanu

logo marki wygrawerowane na korpusie fajnie wygląda : )
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Łukasz
M


Dołączył: 03 Cze 2009
Posty: 551
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Płock, teraz Łódź

PostWysłany: Nie 23:36, 16 Sty 2011    Temat postu:

Mi zawsze się wydawało, że tytan jest raczej twardy i wykonana z niego stalówka będzie raczej gwoździsta, a tu proszę.
Dziwne "ó" piszesz, czasem wygląda jak s. Dzięki za kompleksową i świetną recenzję.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mm34639
M


Dołączył: 31 Mar 2010
Posty: 213
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon 10:10, 17 Sty 2011    Temat postu:

recenzja nie taka znów kompleksowa

na "ó" bedę uważał Smile

tytan może sam z siebie jest twardy, ale twardość materiału nie determinuje w 100% własności stalówki

po prostu sama stalówka jest z odpowiednio cienkiej jego warstwy, no i jest wystarczająco długa i wąska
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Margo
M


Dołączył: 24 Maj 2010
Posty: 436
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Kraków

PostWysłany: Pon 12:02, 17 Sty 2011    Temat postu:

Pióro prezentuje się bardzo ładnie Smile Kiedy już nim trochę popiszesz napisz coś więcej o stalówce i jej właściwościach, tytanowe stalówkibardzo mnie ciekawią Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Thay
ADMINISTRATOR


Dołączył: 04 Cze 2008
Posty: 2830
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Pon 15:53, 17 Sty 2011    Temat postu:

Włoskie pióra mają w sobie to coś. Smile Fajna sprawa.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.piorawieczne.fora.pl Strona Główna -> Recenzje piór Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin